Terapeutisk massage for kvinder og piger


Ved blid berøring renses kroppen, renses og bringes i balance. Den Terapeutiske Kvindemassage er et indgående akkompagnement gennem alle faser af kvindens liv fra pubertet til overgangsalderen til alderdom. Konceptet kombinerer elementer af lymfedrænage, harmonisering, afslapning og afgiftning.
Gennem de blide massagestrøg reguleres den kvindelige cyklus, og hormonbalancen harmoniseres, hvilket også sikrer afslapning og balance på det følelsesmæssige plan.


Med blide, strøg og cirkulære bevægelser masseres nakke, ryg, bækken og mave med olie. 

Massagen er velegnet til frugtbarhed, til fødselsforberedelse, til stramning efter fødslen, for at stimulere strømmen af mælk, der skal ledsage i overgangsalderen og alle andre hormonelle lidelser såsom migraen, cyklusabnormiteter, Endometriosis osv.

Derudover er det en vidunderlig støtte til Burn-out, depression, sorg og søvnproblemer, da det centrerer og beroliger det autonome nervesystem

Priser: 


1. massage med anamnese: 280 kr.
 

fra 2. massage: 150 kr

3 massager som pakke med anamnese: 450 kr.

Hvis du har købt en pakke og ikke ønsker at fortsætte efter 1. behandling, får du 170 kr returplus 50 kr fast pris til hver rejse når jeg kommer til dit hjem i Lolland Kommune

 En massage tager circa 30-60 minutter.


Kontakt mig, hvis du har problemer med at finansere massagen, og vi leder efter en løsning.
Jeg synes, at alle skal have mulighed for at nyde denne vidunderlige metode.


Telefon: 44182118
fra kl. 08:00 til kl. 20:00 (man-fre)